Du är inte värd det

Varför lita man ens på människor? När man ger någon ens tillit och omtanke så är det som man ge den personen sitt liv som en tunn liten gladboll, en liten kramning och den går sönder. En lögn, ignorerande, skit eller smärta och den lilla glasbollen går sönder. I din hand gick min sönder.
 
Lönger är det värsta som finns. -Bebee jag älskar dig, 3 h senare får du ett sms om att det är slut. - Du är min västa vän för alltid, 1 vecka senare så ljugoer hon dig rakt upp i ansiktet.
Det är inget man kan förebygga eller stoppa som tillexepel nätmobbningen utan lögnerna finns alltid kvar och lika lätt krossar min lilla livsboll, snabbt och lätt. Inte äns kunna känna på sig att det är något som inte stämmer.
 
Kan man inte ha en instikt där man känner efter att, NEJ denna person är inte bra eller tvärt om? Nej, för här tar man lockbetet och faller rakt in i den anlagda fällan och krossar bollen som tar låång tid att bygga upp igen,
Trampar du mig lite på tårna, surething du förlåts och jag går vidare och glömmer. Men inte fan att jag gör det när du står och hoppar på mina fötter med mening, då är det bara hasta la vista hoppas vi aldrig ses igen och du flyttar till Montenegro eller något. För jag orkar inte förlåta och bli trampad på igen, min sköra lilla boll klarar inte det och inte jag heller. Jag skall hålla mig undan och hålla hårt om min boll ett tag framöver, bara umgås med de som jag VET går att lita på, men ändå vara lite vaksam.
 
 
 

Mysdag

Hejsan bloggen!
Kikar in nu på kvällen för att checka läget lite efter jag skrivit världens POWER inlägg som publiceras imorgon runt 14.00! Håll koll då, u gonna love it !!

Nejmen jag har haft en superchill dag idag, red Ronja med Esther och Chippen i padocken och har hjälp till att flytta in den nya hästen i stallet hos Ronja! Det gick galant tills han började kolla på Ronja och hon får damp, men ingen skadad och hon har förmodligen lugnat sig rejält nu så de kanske kan skäppas ihop i helgen. Collin, dom den nya hästen heter är en gammal ridskolehäst på Billdals RK där jag rider, så han och jag har varit tävlingskompamjoner 2 ggr, 1 gång dressyr och en gång hoppning!

Förresten, vad vill ni läsa om här på bloggen? Vill skapa den efter era önskemål så bloggen blir en plats för alla!


K Ä R L E K

När jag kommer hem på söndag har jag förhoppningsvis ett par sånnahär i bagaget
 
 
 
 
 
 
 

+/-

+ Det går super i ridningen just nu, det är jätteroligt och jag känner att allt mitt slit i dessa 9 år har lönat sig!
 
- Det skall kanske vara regn nästa vecka vilket betyder att vi inte får hoppa i emmahagen när det är blött :(
 
+ Jag och Linnea skall rida ut imorgon och det skall bli superkul! Hennes häst är en av de lugnaste på denna planet så Ronja kommer nog hålla sig ganaka okej!
 
- Det finns en chans att det skall regna imorgon :(
 
+ Jag har inget smink på mig idag!
 
 
 
 
 

Kickoff

Snart sticker jag iväg till skolan och hoppar på bussen till Rigotorpet där vi har våra skolkickoff. Vi skall på förmiddagengöra lite biologiuppgifter och sedan oriegentering. Efter det är det varlfritt och jag valde matlagning, alltså Hemkunskap.
 
Så klockan 20.30 är jag nog hemma här igen och kan sätta mig vad datorn och skriva ett inlägg, men skall göra ett snabbt tidsinställt så ni får någon form av uppdatering!
 
 
 
 
 
 

Pärlan x2

Heej bloggen!
 
Nu äre kväll, som betyder mys och bloggning från min sida innan jags akll krypa till kojs och tagga inför en dubbel skoldag imorgon! Vi har kickoff med skolan och går i skolan torsdag och fredag på bara torsdagen (8.15-20.00) så på fredag är jag ledig! Sjukr bra planerat alltså, Collin kommer ju och då får ägaren hjälp med det istället för att jag och Ronjas ägare skall sitta och ruttna i skolan. Och såklart skall jag rida Ronja också! Jag och Linnea skall rida ut och ifall vädret är fint så skall vi bege oss till Billdal och rida där!
 
Idag och igår red jag Pärlan, ett underbart litet sto med humör och mycket bus för sig! Jag kan sammanfatta lite kort för er:
TISDAG: Dressyr på Pärlan, hon var helt underbar och det är ett av det bästa ridpassen jag ridit faktiskt! Hon gav en underbar känsla och gick helt klockrent i alla gångarter. Blev dock ibland lite lång men det var lättreglerat och så gick hon fint igen. 
Vi arbetade mycket med framdelsvändningar vilket är mycket lögörande och så red vi även med bakdelen ute på volten.
ONSDAG: Ingen dressyr här, nejnej utan vi hoppade terränghinder i en av sommarhagarna och jag hade Pärlan. Här var hon pigg och väldigt tittig. Vägrade på de flesta hindrerna 1 gång innan hon hoppade men tyckte det var superkul! Lilla Pärlan stegradedock sig kanske 5-7 gånger då hon vägrade att hoppa vid kanten vilket var midre kul, men med lite övertalning gick med på det ändå! Men hon var lugnare än jag tänkte mig och bockade inte, men var lite rädd för kanten där det var träd! Hoppade i mina dressyrstövlar då mina andra är hemma eftersom enlogt planeringen skulle vi ha dressyr idag men det blev väl ändrat... ajj :( 
Pärlan och jag från idag!

Godmorgon

Dessa låtar går på repeat i mina lurar, lyssna och njut!
 
Niello - Legenden
 
ENVY - Am I wrong

Mina häst-inköp under hösten/vintern 13-14

 
♡ Bruna Whitakerridbyxor - här 799 :- ♡ Marinblå Teddyfleeacetröja JH collection - här 399 :-  ♡ Ljusblå HV polo Gitana piké - här 499 :- ♡ Marinblått JH collection Verona Pannband - här 129 :- ♡ Ljusrosa HV polo Gitana piké - här 499 :- ♡ Vit Ginatricot Falsterbo collection Mythos piké - här 399 :- ♡
 

Dethär är min lilla inköpslista under den kommande vintern och hösten imon ridsaker. Dessa saker är "obligatorisska" och det menas med att detta skall jag köpa, förutom pikéerna, de är lite mer frivilliga. Men någon till piké skall jag ha! De skall matcha till antingen bruna, röda eller blå ridbyxor så ifall ni har ett eller annat förslag så kommentera här nedan!
 
 
 

Godmorgon på er!

Haft en god natts sömn? Jah har sovit som en liten gris i min underbara säng. Känner mig mer utvilad och frächare än på länge! Så skönt, somnade runt 22.30 igårkväll vilket är en ganska rimlig tid för mig som behöver sova ett visst antal timmar per natt för att bli pigg och glad :) 
 
Idag är det iallafall en ganska okej dag i skolan, inte för jobbig men inte för chill heller. Jag slutar 15, så efter 15.20 när jag är hemma kan ni vänta er uppdatering från mig. JAg har självklart gjort ett tidsinställt inlägg till idag och det kommerut runt 13.30
 
 

Månadens fail ;)

Statistiken levererar fortfarande även om bloggaren är borta, men det finns en anledning - Blogg.se dampar för mig! Jag orkar inte med det och skippar helt istället för att försöka för den 23 gången. Men nu funkar det, så jag är back on track igen ;)
 
Ikväll nu var olycksfågeln inom mig framme igen, jag och Hanna badade och såklart händer allt möjliga mig. Jag brände mig på en brännmanet på hela vänsterbenet och runt knäet på högerbenet - som jag nu, 2 h senare har ont i. Jag skar mig även på havstulpaner på foten 2 gånger och när jag cyklade hem så körde jag in i en massa brännässlor. Jag tror ingen slår det, månadens värsta dopp helt klart!
Ni skall även få veckoplanering på denna veckan så ni vet vad som händer!
 

Tisdag: Skola, sedan dressyr på Pärlan
Onsdag: Skola återigen, sedan dressyr på Glenn
Torsdag: Kickoff med skolan, hemma 20.30 så räkna med dålig uppdatering
Fredag: Ledig, rida Ronja och vara medoch hjälpa till när den nya hästen Collin flyttar in hos henne! 
Lördag: Frissan och färga + klippa samt kolla/köpa Primeboots samt fira lillebror och kusin som fyller åt samma dag!
Söndag: Inget speciellt ♡
 
mys idag med bästis Hanna ♡
 

Torsdag

WOW, det beskriver min känbsla på ridpasset med Ronja idag. Det är då det känns när man rider RIKTIG dressyr. Öppna, volter och fykantspår blandat med lite vila och genomgång med ägaren som var med och coacha idag. Hon har förändrats sjukt mycket under sommaren och hon skall ridas på ett helt annat sätt, vilket passar mig sååå mycket bättra. Mindre ben och mer arbete på handen, men ändå bara små små kramningar innan hom går i en fin och korrekt form.
Hon var superfin i början, jag kunde nästan släppa tyglaran och hon skulle gå kvar i sama runda, fina form. Jag red mycket på volten och ställde olika mycket i skritt och trav. Sedan galopp på fyrkanten innan jag började med öppna. Mot slutet blev hon lite luddigare men med lite lirkande blev hon stabil i forman igen.
 
Imorgon skall jag bara ta det lugn efter ksolan, inga måsten eller åtaganden utan det är bara jag och chipsen i soffan framför Gossip Girl eller en bra film! 
Nu skall jag äta bulle med lite te, KRAM!
 
suddig gammal bild på mig och Ronja, foto: Hedvig

Fösta skoldagen avklarad

Mitt liv är nu som vanligt igen, inga sena kvällar som spenderas med en massa kompisar, inget smsande vid midnatt, utan allt är strukturerat och planerat för at jag skall få ut det bästa av allt jag gör. Sedan skall jag ha lite rullande saker som kommer poppa upp i kalendern efter hand såsom barnpassning, sova över med vänner och Talley som jag inte har regelbundet.
 
På sätt och vis har jag längtat efter detta då ridningen har satt igång och jag har börjat med lektionerna. Igår red jag Pärlan som jag har haft innan sommaren. Vi red temporidning runt fältet på 800 meter. Temporidning går ut pa att man skall rida på utsatt tempo, vi red på normalt tempo vid banhoppning på 1-1,10 m tempo dvs. 2,20 min på 800 meter i galoppen och 4 min i traven. Pärlan skötte sig bra, men blev stark vissa bitar av galoppen. 
 
Idag red jag Glenn och vi hade dressyr. Vi red mest på volterna och minskade och ökade dem. Jag red inte det bästa jag gjort, men det är första lektionen och jag är lite ringrostig. Jag var inte med med sitsen och blev lite vinglig ibland. Men Glenn var rolig och rida, och jag ser verkligen fram emot hoppningenmmed honom :)
 
Jag och Talley <3

Väntar på besked

Srtatistiken på topp och jag uppdaterar inte! Wow, om jag fortsättersåhär slår jag Kenza imon 2 år kanske?
 
Jag har haft underbara dagar med mina underbara vänner sen hag uppdaterade sist. Jag har bland annar ridit ut på Talley med Hanna och Polly, skrittat tillbaka ponnysarna från sommarbetet, köpt saker inför skolan och sprungit 6 km. Det sista var dock värst, jag har fortfarande träningsvärk i mitt bäckenben så gissa vem så kommer rida som en höna idag,första gången i en ny grupp och allt?
 
Sedan väntar jag även på besked ifall jag kom med på ett talangutveckligsprojekt på Billdals RK, jag har sökt in till hoppningen på ponny (skall isåfall ha D-ponny) men jag tror inte jag kommer med då hoppningen är nog den mest sökta och detfinns bara 5 platser i varje grupp. Det gör egentligen inget om jag inte kommer med, jag har Ronja jag kan hoppa med när jag rider henne och så rider jag för en superduktig lärare som ger oss den bästa möjligheten att utvecklas.
 
Aja, snart kommer Hanna så det är dags att göra mig iordning! PUSS OCH KRAM
 
 

Hej bloggen, det är jag som är Carro

 
Jag vet inte vad jag skall skriva, min hjärna är helt tom. Men jag skall iallafall börja blogga igen nu efter min lilla summerbreak. Imorgon, då säger jag KLARA FÄRDIGA GÅ.
 

RSS 2.0