Go'kväll!

Åhh vad mysig dag jag har haft det idag! Först oc främst en lugn och kravlös dag i skolan som gick som vinden. Sedan ett underbart hopp-pass på hästen hon hoppar som Casall la Silla eller något. Vi hoppade i slutet 90 cm ungefär, vill ni se film? Jag är supernöjd men min fian lilla plutta, hon har verkligen utvecklats samtidigt som mig.
Tillbaka till ämnet, på kvällen så har jag nu skypat med en massa kompisar, laddar ner Leuge of Ledgens som skall vara roligt att spela och även käkat pizza med min bror.
 
I helgen skall det hittas på tusentals saker, som till exempel skall Talley tas hand om, ute ritt och vara en bra hästskötare åt Hedvig och Flipper!
 

Heart means everything

Det finns hundratals olika märken och ridsports affärer ute i Sverige/världen. Även finns det många ryttare. På framförallt tävlingar är det viktigt för många att ha ett fint märkesschabrak och en dyr kavaj. Varför? Jo, för att man höjder stundens självkänsla då. Man intalar sig själv att vara bättre än alla andra bara för att man har köpt sin kavaj på kingsland istället för hööks där man kan hitta en minst lika snygg för en femtedel av priset. Visst är det bra med stark självkänsla på tillexempel banan. Men på många stiger detöver huvudet och man börjar kommentera och dissa andras klädsel.

Det är inte okej, det klassas som mobbing att trycka ner och visa sig själv bättre än vad offret är. Där skall det pausas, någon osynlig varelse måste komma in där och vrida tanken i förövarens huvud. Men detta händer dock inte och det fortsätter med taskiga kommentarer för en dålig ritt bara för att höja sig själv.

Mobbing är aldrig okej. Inte ens i en liten grad, men det finns ingen plats där alla älskar varandra 24/7 utan att slänga taskiga kommentarer efter. Här bör vi alla människor ta stopp och ge någon en komplimang istället för att trycka ner personen och dissa den. Även om tillexempel schabraket inte faller en i smaken så så kan man ge en komplimang om något annat och tänka den tanken att h*n kanske tycker om den färgern/skärningen/märket. Vad en liten människa på jorden tycker om ett schabrak skall inte hindra någon annan från att köpa det. Det är ren KOMMUNISM. Man skall få ha det man själv tycker om och inte bry sig om vad andra tycker.

Hur skall man lösa detta då? Man kan inte bara säga åt alla att köpa samma saker eller att inte mobba. Visst, i vissa lägen kan det funka men jag tror att den bästa lösningen är förövaren tänker “Hur skulle jag vilja att någon behandlade mig på en tävlingsplats/träning?” Ingen tror jag kommer på att man vill bli behandlad med hat och taskiga kommentarer. 100% av alla vill bli behandlade bra och, MAN SKALL BEHNADLA ALLA SOM MAN SJÄLV VILL BLI BEHNADLAD.


Godmorgon fredag!

Äntligen fredag! Gud vad jag har längtat, hoppa Ronja och sedan helg! Min helg är dock verkligen uppbokad, på lördag skall jag till Tallet och sedan till Billdals RK och hjälpa Hevig göra iordning Flipper innan Bohuscupen som är på söndag mellan 06 och 18, och egfter Bohuscupen skall jag och min måndagsgrupp som vann en privatlektion rida ut den långa slinga som tar ca 1,5 h så jag är inte hemma förän 20.00, men skall fixa tidsinställda på min lediga tid imogon och även ikväll.
 
Mina planer med Ronja är idag hoppning, vi skall nog träna på att länga och korta gloppen mellan två hinder på en långsida, film kanske kommer! :)
 

Jag är med och tävlar

Hos ziros.se om att bli veckans blogg, var med du också!
 

Frölunda Torg

Hejsan! Idag har jag somsagt varit på frölunda torg och shoppat, det blev en bikini från Gina Tricot, en klänning från Gina och en vattenflaska from XXL. Jag och mamma var runt där i kanske 2 timmar och när jag kom hem so hade jag superont i huvudet pga vätskebrist i 22°c värme! Det som bara skulle vara runt 16°c idag, tur att jag tog shorts! 
 
Kram på er ♡
 

 

Dyon the difference

Vanliga träns har ofta nackstycken som är placerade direkt bakom hästens öron. I detta område löper mycket nerver och blodkärl. Det finns inga ben i området som kan skydda hästen mot tryck. När det känsliga området bakom öronen utsätts för tryck kan det orsaka besvär. 
 
Trycket påverkar nerver, muskler och blodflöde vilket i sin tur negativt kan påverka andning, syn, hörsel och balans. Trycket kan ge hästen nedsatt prestationsförmåga och kan försvåra kommunikationen mellan ryttare och häst. Detta kan leda till att hästen blir "hård i munnen". Det finns också en risk att hästen får huvudvärk av trycket. Men nu finns det en lösning. Equality Line har i samarbete med Dyon och efter en idé av Lisen Bratt-Fredricson och Peder Fredricson skapat ett REVOLUTIONERANDE träns som avlägsnar det besvärande trycket bakom hästens öron.
 
En stor eloge till Lisen och Peder som kom på iden med detta träns. Det finns många hästar som inte kan ridas med vanligt träns pga trycket i nacken, med ryttarna har inte haft något annat att välja på än vanligt träns som har  gett hästana problem med muskler och nerverna bakom öronen. Men när detta har kommit så kan man inte göra annat än att applådera, man som ägare till en öronkänslig häst kan rida den ordentlligt utan att den blir jobbig utan trycket.
 
 

Torsdag 30 Maj 2013

Idag startar elevns val, hur kul som helst! Jag och några kompisarv fick Tekning inrikting programmering av robotar och det kommer nog gå galant därför att jag har ett sinne för teknik och datorer. Elevensval bertyder också att det INTE FINNS NÅGRA ORDENTLIA SKOLDAGAR KVAR! Om 12 dagar får vi sommarllov och den 14 skall jag och Hanna ha en privatlektion och även arbeta i stallet!
 
Idag på shoppninglsiatn står en klänning och en bikini, kanske ett snyggt armband  till skolavlutningen slinker med, vem vet? Hoppas iallafall på snygga och bra saker som jag kan använda hela sommaren! 
 
jag o hanna 

Söta Billy sovandes <3


Tröttis-Billy <3

Vad kom jag till när jag byggt fram hinder i padocken med mina brudar var en sovande Billy med huvet på sne'. Hur sött liksom? Men såklar kunde jag inte ta en bild för min mobil var inte precis inom en meter, men skall så Kajsa som red lilla racer-Rut idag att skicka bilden på honom så jag kan lägga upp den senare! 
 
Lektionen gick bra, han var dock trött, vilket beror på att hästarna står ut även på nätterna nu också och det är inte precis uppiggande gör dem, men vi hoppade en oxer på cirka 80-90 vilket var awesome! Han är inte en speciellt bra hopphäst och endast 6 år gammal (fyller 7 på måndag!). Sedan medans de andra hoppade banan så var jag + några andra tjejrt i gruppen i en annan del av den stora padocken och arbetade hästarna, Billy gick superfint och en tjej som inte riktigt "vet hur man gör" gav jag tips till som hjälpte. Underbar känsla när någon annan som man gett tips till lyckas.
 
Imrogon skippas igenridning och jag åker in med mamma till frölunda tord istället och kollar på bikini och en fin klänning som är lite mer vardaglig att ha nu i sommar eller så sitter jag hemma och solar till runt 18 då familjen sticker till skolan då en kompis till oss har en musikal med klassen. 
 
#skickavidarenätkärlek Jag älskar er och ni är superunderbara och värda guld, utan er är bloggen inget! <3
 
underbar

Visste ni att....

... Jag en gång varit rädd för att rida ut? JAllt det startade med att jag var på ranchens ridläger och där skulle vi rida ut och när vi kom till galoppen exploderade alla hästarna och min häst slog alla rekord i att springa fort så när vi saktade av så var jag tungen att rifda in i någon och råkade rida ner i ett dike.
 
... Jag har 4 stycken olika par hörlurar? Ett par iPhonehärisar, ett pas WESC, ett par Samsung som jag har när jag rider och ett par Beats by Dr Dre. Jag använder alla kontinuerligt och jag älskar verkligen att lyssna på musik!
 
... Jag är 175 cm lång? Och som grädde på moset skall jag ha 10 cm höga kilklackar på skolavslutningen som kom igår. På skolavsluningsdagen kommer jag visa hela den outfiten men en lite sneakpeak kanske ni får någon dag ifall ni kommenterar flitigt!
 
... Jag skall till sjöstjärnanans ridläger vecka 27? Jag var där förra året med 2 kompisar och det var helt galet kul, och nu skall ännu fler med! Jag längtar helt galet mycket och det skall bli hur grymt som helst! Jag får väl ta och börja göra tidsinställda nu då! hahah
 

Godmorgon! :)

 
Min absoluta faboritlåt just nu är denna, spelas 24/7 i mina hörlurar, helt underbar i mina Beats by Dr Dre med den grymmaste bsaen man kan önska sig. Den är även sjukt mysig att ha när man galopperar, i mitt fall är det bästa på en stor äng i full galopp. 
 
Hur ser dagen ut idag? Jag skall vara i skolan, idag är den sista schemaenliga dagen och det avlutas med redovisningar bland annat, det betyder inget arbete på hela eftermiddagen och som ett litet plus i kanten så är det cesarsallad till skolmat idag! Efter det skall jag rida, antingen blir det dressyr eller uteritt, jag hoppas på uteritt såklart hahah.
 
Hur ser eran dag ut? :)

Kimbelwick bett

 
Kimblewick-bettet är ett lätthanterligt bett. Det är ett stångbett med mycket kort underskänkel, vilket gör att bettet rör sig likadant i munnen, som ett stångbett gör. samtidigt gör de korta skänklarna att du fortfarande med i det närmaste fullgod effekt kan använda dig av ledande och böjande tygeltag, lika bra som med tränsbett. Dessa fungerar inte lika bra med enbart stångbett.
 
Jag har aldrig ridit på ett kimbelwick bett, men det ser väldigt mycket skarpare ut än vad produktbeskrivingen ovan låter. Nästan lite skrämmande och jag skulle nog välja bort bettet mot ett vanligt tredelat eller novabett. Men det verkar ha en bra inverkan och det blir lättare att bromsa upp hästen om det tillexempel går lite fort.
 
Av mig får det;

Jag har missat 7 gånger

Godmorgon! 
 
Sovit gott? Jag har sovit såpass gott så att när min väckarklocka ringde så stängde jag av den och sedfan somnade om. Men mina föräldrar kom in och väckte mig 20 minuter senare så att det var ingen stor fara. 
 
Idag skall jag ha mitt fysikprov, boksamtal/svenska redovisning och sedan förhoppningsvis rida. Jag har missat 7 gånger ridning och då kan jag ta igen dem i en anna grupp denna och nästa vecka, sista gången gör man oftast något extra roligt och då kan ingen rida igen! 
När jag kommer ham efter stallet skall jag se om mina skor har kommit, jag har nämnligen bsetöllt mina skolavslutningsskor i förrgår och jag hoppas att de kommer idag så jag kan prova dem! :)
 
Sjöis förra året, nu är det bara 32 dagar kvar <3
 
 

Go uteritt med mesig ponny!

Pärlan var riktigt rolig att rida idag, hon var pigg, bockade men dock lite mesig. Vi red ut och galopperade mycket vilket hon tyckte var riktigt kul, så kul så att jag fick sitta med händerna uppe vid bröstkorgen. Ibland är hon riktigt go, som idag under uteritten. Dock så blev hon väldigt rädd för en bil och något staket vid fotbollsplanerna och vid ena tillfället så småstegra hon och vände och vid andra hoppade endast till.
 
Imorgon har ajg fysikprov och sedan svenska redovisning (som jag skulle haft förra veckan och redan kan) och sedan beger jag mig till staller i förhoppningar om att rida! 
 
 
Pärlan :)

Racesafe panelväst

 
Med 80 olika paneler som rör sig när kropen rör sig och ventilerar ut fukt är racesafevästen en bra väst som är godkänd enligt CE och beta 2009 level 3. Den tillverkas i England och säljs överallt!
 
Jag har denna västen själv och det har en riktigt bra inverkan på sitsen, jag blir rak i kroppen och för att den är så rörlig så stör den inte min sist och position utan endast skyddar. Denna väst är också riktigt snygg och det gör den populär bland många ryttare på både ridskola och som har egen häst.
     Jag ger denna väst 

Måndag - Ny vecka!

Sista schemaenliga skoldagarna denna veckan! Så skönt, sedan har vi en massa elevensvaldagar, några dagar ledigt och lite annat skoj! Det betyder att mitt sjunde skolår är snart slut och det tar sig mor sommarlov! Alla som får betyg nu tar sista ruschen och i julas innan vi skulle få betyg var lärarna galna! De la prov efter prov efter prov på 1 vecka! Insane....
 
Måndag: Ridning på Pärlan, dressyr
Tisdag: Plugga? Kanske rida igen
Onsdag: Ridning på Billy, rida ut?
Torsdag: Elevensval i skolan, rida igen?
Fredag: Rida Ronja <3
Lördag: Ta hand om Talley, hjälpa Hedvig med Flipper 
Söndag: Hästskötare på Bohuscupen final åt Hedvig, långritt på kvällen med Flipper
 
Hur ser er vecka ut? Skall det hända något extra roligt?
 
 

Ny katergori

Jag har skaffat en ny kategori, dagens ridutrustning! Det går ut på att jag, varje dag, skall lägga upp en ny utrustning tillexempel ett pessoabett och skriva om inverkan, varför det används och liknanade! Det kan även vara ett visst märke som har något speciellt med tillexempel skoningen på ett visst slags ridbyxor!
 
Låter det bra? Det är lite mitt eget och och jag vill skapa en egen nisch! Hope U like it ;)
 

En massa galopp i skogen

Hejsan!
 

Har ni haft en bra dag?
Min har varit rolig ,jag har bakat chokladbollar, pluggat, varit i skolan med underbara männsikor och det har gått bra på ett franskaprov! Underbar känsla och energi man får efter en sånhär underbar torsdag, och imorgon är det fredag!!! 
 
Min fedag skall bli underbar, först skola, sedan ridning på finate Ronja med en massa glaopp i skogen med bästa Linnea och förhoppningsvis ifall det är fint väder så avslitar jag uteritten med att gå ut och hoppa på gräsbanan. Efter det så skall jag på tjejmiddag hos en klasskompis där temay är VIP / cocktail och ni skallfå den outfiten här på bloggen imorgon! 
 
Goodnight! :)
 

HÖÖKS

 
GRYMME AFFÄREN HÖÖKS HAR 15% REA PÅ ALLA FLYGSKYDD NU INFÖR FLUGORNAS SÄSONG ÄVEN KALLAD SOMMAREN. PIFFA UPP DIN HSÄT MED NYA FLUGPRODUKTER OCH SKYDDA MOT DESSA SMÅ FLYGANDE PESTER! Klicka på bilden för att komma till sidan! :)

Som tillexempel igår bet mig i axeln...

Hejsan lite på morgonkvisten!
 

Har ni sovit gott?
Det har iallafall jag! Jag drack ett glas mjölk på kvällen och sedan bara slocknade jag. Det är så det skall vara, men jag har en tendens att ligga och inte kunna somna i säkert en timma utan resultat men igår var det superenkelt.
 
Hur ser dagens planer ut? Jo, Idag så skall jag först gå i skolan (as always) och sedan hem och göra mig iordning för en stallvårdskurs 17.30 i stallet. Den är för alla skötare och jag sköter om hästen Smilla, ett tempramentsfullt hoppsto som kan vara lite tjurig emellanåt (som tillexempel igår när hon bet mig i axeln...). Stallvårdskursen håler på i 1,5 timma och sedan skall jag hem och äta innan jag sätter mig och bloggar lite, men såklart kommer det upp inlägg under dagen! :)
 
 
 
 

Han har aldrig varit såhär fin...

...på seriöst superlänge! Lilla äkskade Billy <3 Han är för go. 
Jag kan ta allt från början, jag har somsagt ridit idag och som jag trodde fick jag Billy! Jag skall ju ha honom på KM i dressyr den 6/6 (om 2 veckor) och jag har ridit honom såpass lite så att jag ville ha honom för att träna lite och hitta knapparna lite bättre än sist!
Ridpasset gick toppen, Bily gick på tygeln och i uppförsbacke ungefär tre fjärdedelar av passet. Dock galoppen var dragig, men det är så han är!
 
Tordagens planer kommer i ett inlägg imorgon, Ni får sova gott och ha en fortsatt bra kväll. Naithy Naithy :)
 
Jag och min underbaraste bästis Hanna som gör mina dagar <3

Bohuscupen 19/5 2013 @ Alleby.

Jag var hästskötare för en kompis i Söndags som tävlade Bohuscupen och jag fotade även kompisar som också var där och tävlade så jag bjuder på några bilder! :) Ifall du tävlade buhuscupen då och undrar ifall jag tog bilder på dig så kan jag redan svara;Nej, det gjoder jag inte. Vänd er HIT där min superduktiga kompis säljer bilder på ALLA ekipage som tävlat under dagen!
 

Onsdag den 22 Maj

Godmorgon!
 

Idag är det onsdag och den kickar vi igången med en härlig frukost med Smoothie, macka och juice! Smoothie är bland det bästa man kan äta till frukost, eller snarare dricka. Det är mättande, gott och går fort att sörpla i sig. Jag äter det varje vardag och det ger mycket energi av bananen som skall vara i! 
 
Smoothie ala Carro
1 Banan
Yoghurt
Bär
Lite vetekli ifall man vill vara lite nyttig.
 

Rätt simpelt va? Det bästa är att det är så sjuuukt gott! I ♥ Smoothie. 
   Anyways, idag skall jag rida som ni kanske redan läst. Det humöret jag är på just nu hoppas på att rida ut och galoppera runt ett stort fält, men det blit antagligen dressyr i manegen pga regnskurara som skall komma lite då och då idag!
 
Have a nice mornin' ♥
 
Fina Hedvig och Flipper på Bohuscupen! 

21 Maj 2013

Hejsan bloggen!
 
Jag är verkligen ledsen för den dåliga uppdateringen på bloggen, jag orkar inre förklara mig och jag lvar att bättra mig! 
Jag kan iallall berätta lite om dagen i sig. Jag har varit i skolan och sedan pluggat. Rolig dag idag, not. Men sånna dagar sinns det i mitt liv och jag får väl bara leva med det och ha roligt alla andra dagar i veckan.
Igår så hade jag dock det bättra, jag red lektion på underbara ponnyn Pärlan! Hon är bara 6 år gammla och igår var hon överdrivet vinglig och jag fick inte ihop henne mella skänkel och hand men när vi gjorde skänkelvikningar så gick hon så sjukt bra! 
 
Imorgon skall jag också rida, ny häst men jag tror det blir Billy eftersom jag skall täva honom i dressyr km på nationaldagaen om 2 veckor. Är sjukt taggad och jag hoppas att det blir ett bra resultat :)
 
Söta Billy (skimmeln) och han bästa kompis Glenn! 

Segt pass med en dåsig ponny

Godmorgon!
 

Hoppas att ni är vakna, det är iallafall jag! Snart skall jag gå ut och plugga i solen och försöka bli liite brun innan skolavlutningen så mina ben inte ser helt mobbade ut i klänningen, haha. Sedan skall kanske jag och Lisa även vara med varandra lite och fixa en liten rolig grej! (:
 
 
Jag kan berätta lite kort om ridpasset och kvällen igår, ridningen på Ronja var inte en av de bästa passen, hon var seg och väldigt dåsig i den varma luften (+25°c) och det gjode mig väldigt svag och trött. Så efter ungefär 1 timmas ridning gick det någolunda bra och vi gick ner til stallet där ponnyn tvättades och sedan prommenerades!
      
Sedan på kvällen var jag och familjen iväg på 11 årskalas hon några kompisar. Det var roliga lekar och mitt lag vann såklart. Vi var hemma vi 22 så jag gjode mig iodning och gick och lade mig ganska snart.
 
HOPPAS ATT NI FÅR EN BRA LÖRDAG OCH SÅ HÖRS VI SEN :D
 
Jag och Lisa
 

Skönhetstips

Jag tänkte dela med mig av en massa superbra skönhetstips, för vem vill inte ha en fin hy, mycket energi och långt och glansigt hår?


- Drick vatten, det bästa du kan göra. Hyn, naglarna och din energi blir på topp! Visste du att man ska dricka 2 liter vatten varje dag, det är bland det nyttigaste du kan göra!


- När du torkar håret, istället för att ta handuken och gnugga mot huvudet så ta en kam och kamma mot handuken istället, mycket skonsammare för håret.


- Påsar under ögonen, bort med er!  Det finns 2 enkla knep, lägg in en tesked i frysen och när den är riktigt kall så lägger du den mot den pösiga delen i ungefär 1 minut, eller så skär du upp 2 gurkbitar och lägger på ögonen under lite avkoppling. Enkelt och avkopplande!


- Massera! Både naglar och hårbotten ÄLSKAR att få massage, det gör att ditt hår/naglar växer snabbare. När man masserar håret är det ett smart drag att göra det i duschen under shampoonering så försvinner allt smuts, även det längst in, och så växer håret mycket snabbare!


- Kajal och ögonskugga först! Man skall alltid ta kajalen och ögonskuggan före mascaran. Annrs kan det finnas risk att man stöter till med hanen och ögonfransarna klumpar ihop sig som spindelben.


- Hårolja,
nästan ett måste för ett fint och lent hår. Mitt hår har blivit så mycket finare och lenare efter jag började använda oljan. Jag vill inte tipsa om olika märken här för det beroro helt på vad du vill ha för resultat - Tynga ner det som jag, eller kanske bara lenare hår med volym.

Thank God It's Friday!

GODMORGON ♥
 
Ny dag som jag skall ut och fånga med sprudlande energi som jag fick efter gårdagens löprunda. Aldrig någonsin trott att jag klarade av det men jag joggade samtidigt jag jag sjöng falskt på "Undressed" när det var som jobbigast. Strechade såklart efter men jag känner träningsvärken som kommer krypande i snigelfart, wiiihooo skolgympan kommer rocka!
 
Idag har jag inte så mycket planer, traggla mig igenom matteprov, rida dressyr på Ronja och sedan iväg på 11 årskalas. Sedan är det HELG. Den skall spenderas med vänner och familj, sedan skall jag även vara hästskötare år Hedvig som skall tävla bohuscupen i hoppning på söndag.
 
Ni går ha en härlig dag så hörs vi sen! ♡
 
 
 

Presentation!

Hej!


Jag som driver denna bloggen heter Carolina Sjöberg, även kallas Carro. Jag är 14 år gammal, det vill säga jag är född 1999. Min familj och jag bor utanför storstaden Göteborg. På vardagarna går jag i skolan, rider, pluggar och har kul med kompisar. Jag har även en liten svart kanin vid namn Teddy som kommer nämnas här på bloggen ibland!


Min kaninis <33

 

Jag rider först och främst på Billdals Ridklubb, en av Göteborgs största ridskola och enligt mig den bästa. Jag rider för 2 superduktiga ridlärare 2 dagar i veckan, måndag och onsdag i höga grupper. Jag började rida på Billdal när jag var 5 år gammal och nu har jag ridit där i 9 år. Jga är även med i en dressyrsatsning där vi skall i framtiden åka på stora clinics och har ibland speciella dessyrträningar eller sitsträningar!


Billy och Glenn, 2 stycken mysiga ridskolehästar!

 

Sedan har jag även en underbar liten medryttarponny vid namn Ronja. Hon är ett 22 år gammalt D-ponny sto (147,8 cm i mankhöjd). Även fast Ronja är  22 år gammal är hon pigg som en 5 åring, och hon hoppar och rids precis lika ansträngande som vilken anna häst som helst då hon har många år kvar. Jag rider Ronja varje fredag men ibland när ägaren inte kan så rider jag/tar hand om henne den dagen/-arna.


Ronja

 

Någon dag i veckan tar jag även hand om den stora valcken Talley. Han är 24 år gammal men även han är pigg och glad som en yngre häst. Än sålänge så får jag inte rida honom då han är en speciell häst som måste känna sin ryttare för att vara trygg. Men jag preommenerar och sköter honom när ägaren behöver hjälp och jag trivs supermycket med det!


Talley


Jag har även ett ganska stort intresse för at fotografera. Jag brukar fota kompisar som rider, hästar i porträtt, min kanin och migsjälv + kompisar. Jag använder den komakta systemkameran Sony CyberShot DSC-HX200V som jag köpte december 2012. Det som är speciellt med en kompakt systemkamera är zoomen, jag kan zooma lika mycket som 5 stycken 55-200 mm objektiv dvs att jga har inbyggs 1000 mm zoom i kameran. Min sony har även 18.4 megapixlar och flera stycken komplicerade inställningar.

Ibland kan det hända att jag fotar med mina föräldraras Canon eos 400D men det händer väldigt sällan!


Min kameras produktbilder!



Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg. Spännande va? Jag heter iallafall Carro, är 14 år gammal och bor i den stora staden Göteborg där jag går i skolan, rider och har allmänt kul. Vid sidan av denna bloggen driver jag http://elitee.blogg.se med mina 2 bästa kompisar Hanna och Hedvig, men det är så sjukt kul att kunna bestämma själv så jag skapar en egen blogg här! :D

 

PUSS

 


RSS 2.0