Fortfarande ont i foten :-/

Haft en sjukt mysig helg i Skåne med en massa bad - både i en varm pool och i det 15°c havet. Vädret har varit toppen hela tiden, lixom 30°c på lördagen och söndagen. Hur gött? ;)
 
Nu hemma i min egna säng, sovit ut och shoppat samty badat idag. Köpte en bikini som jag är i behov av då jag bara har 2 st som passar. Bild kommer såklart på den! Sedan har jag avnjutit att man inte fryser röven av sig och riskerar att få kramp när man badar här på västkusten. 21°c i vattnet och man njuter, inget slår den känslan!
 
Chillar resten av veckan, inget stall pga min fot som fortfarande värler när man sätter på sig för trånga skor. Så Ronja och Polly får vänta till vecka 31. Saknar Ronja sjukt mkt, inte hunnit rida henne sen vecka 26 för jag har ju varit skadad och borta på ridläger samt hos Hanna på Tjörn!
 
Här kommer lite snabba och ganska dåliga bilder från Tjörn. Enda jag tog faktiskt då vi inte hade tid att fota och lägga ner tid på det! Älskar Quanah i bakgrunden på den första bilden, så sööt <3
 
 
 

Vinst och förlust

Hej!

 

Gud så trött jag är! Uppe med tuppen idag igen för att kolla på brosans Gothia Cup- fotbollsmatch, men dock så förlorade de trettioandradelsfinalen mot Kungsladugård BK på straffar aå det var lite ondöigt att jag gick upp. Men men, gjort är gjort och nu skall jag snart sova för att gå upp 9.00 och sedan åka med kusinen hem till honom i Skåne. Så skönt att kunna göra det lite spontant utan att behöva tänka på skolan och att vara utvilad!

Anyways, Jag har vunnit en bloggtävling hos Josefine Myllenberg på hennes blogg myllenberg.se i samarbete med Lush. Lush är ett hudvårdsmärke som är 100% naturligt och inte testat på djur samt utan onödvändiga ovh omiljövänliga plastförpackningar!

Jag har vunnit produkterna:

 

1. Ultimate shine - ett schampo med mild men ordentlig rengöring som ger håret otrolig glans

2. Soft Coeur - en underbar massageolja/body butter som doftar härligt av vanilj och vit choklad.

3. Full of Grace - en ansiktskräm som mjukgör och återfuktar

4. Buffy - en dushscrubb som skrubbar bort död hud och ger dig en otroligt mjuk hy

5. Jungle - ett balsam som återfuktar håret utan att göra det fett

 


 

Mot lillebrorsans gothiamatch!

 

Första gången iår

Badat på riktigt för första gången iår idag. Ridtigt sent men det har varit så fruktansvärt kallt på det senaste och jag har bara doppat mig någon gång (förutom när jag badade med Tiara på Sjöis) då och då. Men idag smällde det, jag var badsugen redan igår och nu när kusinen är här så stack vi ner och badade. Jag brukar vara långsamast i och snabbast upp då jag fryser väldigt lätt mn jag var sista person upp idag, och det var endast för jag kände min ensam i vattnet på flytbryggen en bit ut (som det även finns 3 hopptorn/trampoliner på) men jag tog några hopp innan jag simmade in till stegen där alla var igen.
 
Anyway, Saknar ridningen enormt, men för att få min fot fullt frisk skall jag vila och inte rida förän jag kommer  hem torsdag vecka 31. Jag har fått avboka Polly och säga till att jag inte har kunnat rida Ronja. Så nu får all tid tillbringas med familjen och kusinen som är här. Det är mysigt också nu när jag är i stallet och rider 24/7. 
 
Förresten så skall jag kasta om mina riddagar. Har bytt grupp från måndagar till tisdagar, onsdagar är samma, Ronja har jag planer på att rida på torsdgara istället då jag slutar 15.30 på fredagar och 15.00 på torsdgar! Talley är ju obestämda dagar och Polly skall jag inte ha hand om när Hanna ät illbaka om inte hon är borta någon gång!
 
Tiara <3
 
Update: Vann en bloggtävling på en blogg, och det paketet skall hämtas ut imorgon.Ni får såklart ta del av min vinst genom bilder och lite beskrivning på vad det är!

Mysig hemmadag

Haft en allmänt mysig dag idag. Sovit ut, slappat och sedan fikat med familjen och en annan familj. Nu väntas TV och fika, sedan sängen. Hoppas att jag somnar då jag har sovit läänge 2 dagar i rad nu. 
Innan jag skall sova skall jag skicka iväg lite mejl och börja kolla på lite smått och gott till blogeen, det ena kommer ni gilla, mer säger jag inte ;)
 
Imorgon skall jag nog träffa en kompis, fixa med bloggen och kanske bada ifall vädret tilåter samt fixa och dona lite inför att min kusin kommer på tisdag och stannar till fredag! Han är från Skåne så det är inte ofta vi träffas, så detta kommer bll mycigt och roligt med alla aktiviteter vi kommer hitta på!
 
 
 

Insiration

 
 
 
 

Akuten :(

Whiihoo, äntligen hemma! Så skönt på ett särr, men saknar ändå Hanna och Tjörn. Vi har haft det supermysigt med sol, bad, ridning, löshoppning och en massa skratt!
Jag har ridit hästen Quanah och Hanna har haft Rosen, men en gång bytte vi när Rosen vägrade hoppa (Testade oss bara!) och hon ville få känslan med den glada och spralliga Quanah. Men efter att jag belv ridtigt sur på henne och slåg spöet några gånger PÅ MINA STÖVLAR för att det skall låta men inte göra ont så hoppade hon utan problem hindret som låg på 70 cm!
70 cm är ganska lågt för oss alla som hoppar välutbildade hästar som med lätthet hoppar 110 m, men Quanah och Rosen är gamla travare och har inte hoppat så mycket, så vi stannade på 70 cm för deras bekvämlighet!
 
Sedan igår hände det som inte skulle hända, Rosen fastande runt ett framben med grimskaftet hon satt fast i och  jag såg det innan hon märkte det själv. men när jagskulle ta bort det så stegrade hon litye och sedan landade på min fot innan hon gjorde en konstig yogaställning så all hennes tyngd låg på min fot. Efter ca 1 min så fick jag loss henne och hon aktade sig, men jag har fortfarande så jäkla ont och igår var jag på akuten, men det är inget brutet. MEN JAG FÅR INTE RIDA INNAN JAG ÅKER :( Så jag har fått ställa in allt, Ronja, Talley och Polly :(
 
 

:)

Snart går bilen mot Tjörn där jag skall hälsa på bästa Hanna och vi skall rida tillsammas på hennes fins pollar. Så uppdateringen kommer inte vara den bästa, bilder kanske kommer upp då och då men annars så får ni sola och bada istället för att läsa bloggen!
 
Jag är hemma på fredag och är hemma 1 1,5 vecka innan jag hittar på roligheter igen. Mys med familjen, besök av vår skånska kusin väntas också samt såklart sol och bad!
 
ingen bild :/
 
 

Tillbaka som vanligt

Som vanligt var Sjöis underbart, roliga och lärorika lekrioner, bra ledare och aktiviteter, underbara vänner och en massa skratt. Dock inge täckning! Sjöstjärnans ridläger ligger mitt ute i skogen och täckningen suger så uppdateringen har varit katastrofal. Men jag har haft en underbar vekca med en massa oförglömliga saker som den underbaraste ponnyn av alla - Tiara <3 5 åt gammal, social och en underbar liten tjej som alltid ställer upp. Söt är hon också, och när det blir för jobbigt så blir det ett stort bocksprång och lite sken på det. 
Jag saknar henne natt och dag och det är 1 år kvar tills vi möts igen - men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!
 
Uppdatering kommer imorgon med bla. bilder från lägret och annat skoj!
 
min lilla prinsessa <3

5 saker ni inte visste om mig

Jag har just nu ett ticks att jag miker min tunga eller rullar den, men det håller på att bli bättre!
 
Jag vill inte ha hästen Tea på mitt ridläger, men Tea hade jag förra året och hon är min älskade Prinsessa. Saknar min tjej helt galet mycket <3
 
Jag har 9 par byxor, 5, jeans, 1 par röda, 1 par vita, 1 par rosa, 1 par orangea! 
 
Mina favoritfärger är rosa, röd, blå och vit 
 
Jag älskar serien Pretty LIttle Liars, jag har sett ALLA avsnitt som sänts!
 
 

RSS 2.0