Tävling

Tävlingfix och tävlingskänslorna blev väldigt små när jag snabbt tog hand om Smilla innan jag skylle rida fram. På framridningen stastade jag på att rida igenom henne så hon blev trött, för att inte orka med att bocka och hålla på innan på banan. När vi väl var inne på banan så var hon faktiskt ganska avslappnad och lugn, men satte ändå igång med en rivstart. När vi väl var 6-7 meter från första hindret slöade hon bara ihop men med en rapp med mitt spö så hoppade hon och samlande energi till banan. hinder 2-9 gick galant fast i kanske 120 km/h och hon var ganska trött när vi väl var ute från banan. Men jag slutade på 0 fel och är SUPERNÖJD!
 
 

Tävlingsfix

Dagen innan tävling, bästa känslan när man fixa med hästen, bortar igenom och putsar träns och sadel med kärlek. Den känslan fick jag inte uppleva igår, för jag tillbringade eftermiddagen hemma med matteplugg och annat. Men jag vill få den krypande och energikickande känslan idag när jag tar hand om Smilla som jag skall tävla. Hon är världens smutsgris, så när jag kommer så kommer hon stå där, neddränkt i lera, och se allmänt glad ut. Hon är ALLTID smutsigast av alla hästar och dessutom är hon skimmelskäck så det syns tydligt att hon är smutsig. 
 
Men det kommer att vara stressigt, banbygget som man skall vara med på börjar 15.30, precis samtidigt som jag och Hanna slutar skolan. Så vi skall skynda oss hem och bara byta om, ta en macka i handen och sedan rusa till bussen så vi iallafall kan hinna till 16.00.
Sedan ligger banan på 1 m, så mina mål under min ritt är att:
- Komma in på banan utan för mycket krångel, då Smilla är bra på det.
- Kunna rida runt och sedan komma på första hindret och komma över det.
- Sedan som överkurs: Klara banan utan krångel.
 
Smilla är en lite udda häst, som är riktigt bra på att hoppa. Hon har tävlat 120 cm med en ridlärare och hon är själv ganska liten med sina 162 cm i mankhöjd. Men det är endast att hon skall hålla på och bocka samt sticka på tävling. Hon brukar bara få vara med när de vuxna tävlar för de är lite större och kan få lite mer kontroll över henne när hon sticker än mindra barn.
Det är så på ridskolan, iallafall Billdals RK, så är det många yngre barn (och vissa äldre) som tar hästar de aldrig ridit och tror att de kan tävla de hästarna. Ridlärarna brukar då oftast säga till men ibland så blir det at det inte finna andra hästar och att de får ta dessa lite svårare storhästar. Sedan så är det viktigt för många att få cleaaround och en rosett, men jag bryr mig ärligt talat inte. Jag vill komma runt banan med de anta felen jag får och sedan gå på känslan. Jag har redan 14 olika rosetter och jag är nöjd med alla dessa då varje har varit så viltig för mig, men nu bryr jag mig ärligt talat inte, och speciellt inte nu när jag har Smilla som det kan gå hur som helst med!
 
 
 
 

Lampan i golvet

Japp, ni läste rätt. Min lampa jag har i mitt fönste är officilellt sönder och den bara trillade ner. Jag blev chockad som satan och satt typ och skrek, hahah. Min familj trodde någon hade dött. Hahah, alltid händer sånna udda saker mig, men oftast är Hanna B med då också!
 
 

Night dresses

 Night dresses
 
Night dresses by carrosjobergs featuring champagne flat shoes

Tävla på fredag

Söndag och måndag har seriöst bara bestått av plugg, endast mat, sömn och tolateebesök har kommi emellan allt plugg jag gjort men jag har fortfarsnde en hel del kvar. Matte, Engelska, Svenska, Franska och Hem och kunsumentkunskap är det jag bara arbetat med IDAG. Men jag klagar inte,för jag skall hitta på en massa annat som slår dessa plågor med 34506457320957%.
 
Det ända jag kan berätta är att jag skall rida imrogon, att jag kommer fortsätta på Ronja samt att JAG SKALL TÄVLA EN CLEARROUND PÅ FREDAG. Den sista hädelsen är jag nog mest taggad på, föruom att det andra alternativet kommer vara bäst i längden. Sedan skall jag förbättra bloggen ENORMT och satsa på den samt dela den med andra då mitt läsarantal inte är något att skryta med.
Sedan skall jag efter helgen som kommer beställa en design av en superduktig tjej så min blogg iallafall ser lite höstig ut. Bort med ljusroda och in med HÖSTEN!
 
 

OUTFIT

 
Fall
 
Fall by carrosjobergs featuring black sparkly shoes
 

Dagens shopping

 
    
 
 
 
    
 
 
 
Victoria's Secret Body Mist Strawberry & Champange - Grand Parfymeri
Svart blus med sidenrygg - Tessie
Beige cardigarn med vinga på ryggen - Tessie
Vit tshirt med volang - Tessie
 
Bilder på plaggen kommer även i outfits och liknande! 

Shopping

Sitter i bilen påvä hem från stan nu, har köpt en VS bodymist och 3 olika tröjor som kommer visas i ett inlägg senare idag + såklart min bodymist! Skall först till ett fik där jag bor och fika med en saknad vän, men såklart skall pappa prova jeans aaaaldeles för länge så jag är sen :-/ Men men, sånt är livet och jag är snart där! Jag har inte träffats på ungefär 2 år och har MYCKET att ta igen, kommer inte vara hemma förrän midnatt typ! Haha, skämt åsido. 

Hörs sedan, PUUSSS 



 

Bio

Har precis kommit hem från Göteborg där jag var på bio med min bror och farmor. Vi såg på filmen "Hur många kramar finns det i världen" och den var jättemysig. Ganska annorlnda gämfört med den andra Glada Hudik- filmen uta lika mycket skratt men med ett viktigt budskap. Och så sedan var det en ny och skitbra skådespelare med, nämnligen Per Moberg. Och jag blev shockad, han var SYMPATISK och SNÄLL, jag ser alltid honom som sur, vresig och tråkig. Men inte idag!
 
Imorgon skall jag och mamma åka in till stan och kolla på kläder till mig, då min höstgarderob behöver fyllas på rejält. Har typ bara sommarkläder! Sedan på kvällen skall jag träffa en saknad vän, så det skall bli en superdag! 
 
 

Palla SO

 
 
 
 
 

Myskväll och fotografering

SItter och kollar på det sista avsnittet av den engelska serien Broadchurch och jag är jättespänd på hur mordgåtan på den unga pojken Danny Letimer skall lösas och vem som är mördaren som gömmer sig i den lilla lilla staden Broadchurch. Har planerat ochstrukturerat upp helgen och skall fixa en riktigt viktig och tung sak som kommer spöka för mig i dagar.
 
En ny höstig och lote vintrig bloggdesign skall beställas om någon vecka, först skall det klickas bilder på mig när jag rider Talley och det skall förmodligen göras nästa helg. Jagf har bara kassa mobilbilder och enligt mig och säkert många andra skall man ha fina och vältagna bilder i headers och annat. 
Nu skall jag inte heller göra min design själv utan av en duktig tjej som har lång erfarenhet och rätt programm. Men först skall jag ha bilder nästa helg och även av Hanna som vi fotade idag men hon inte mejlat till mig!
 
 

IOS7





HANNA GILLAR INTE UPPDATERINGEN PÅ IPHONE, den är ju sjukt mkt frächare!!

SJÖIS AVSLUTNING 2013 del 2

 

SJÖIS AVSLUTNING 2013 del 1

 
 

IOS7 IMORGON!!!!!

Imorgon släpps den nya uppdateringen IOS7 till iPhone och såklart skall inte blogg.se appen funka till den :( Så ni får räkna med lite sämre uppdatering men såklart skall jag försäka mitt allra yttersta att uppdatera och att visa lite screenshots från den nya uppdateringen!!
 
Just nu sitter jag och njuter av doften av nybakade kärleksmums, som också bliev riktigt lyckade! De flesta är till ett föräldramöte på skolan som jag skulle baka till då vi i 8 få sälja på sådana tillställningar! Tar med 15-20 av 30 stycken men hoppas innerligt på att det bli några över så jag kan ta med mig fler hem. På min privata instagram, carrosprivat så har jag faktiskt gjort 2 stycken filmer i min proess från ugnen till kärleksmums :))
 
2 instagrambilder från idag :)
 

Godmorgon

Vi kan börja dagen med lite inspiration för att kicka igång denna underbara, men jobbiga tisdag! 




Livet just nu

Halloj!
Hur är det med er bloggisar? Jag mår superbra, mitt liv är för tillfället underbart och jag mår bra. Bara en massa roliga saker händer och jag tar det mesta med ett leende. Här är några saker som händer just nu:
- Hopp clearround med min favorithäst Smilla på Billdals RK den 27 September
- Min konfirmation har börjat

- Jag rider Talley, och inte bara leder honom 30 minuter i ridhuset

- Jag arbetar som barnvakt varje lördag morgon och tjänar mina egna pengar.

Sedan finns det ju några negativa saker som jag inte vill ta upp eller tänka på. Jag orkar inte ta det just nu utan satsar på det positiva. Att satsa på det positiva är så bra för mig, men det negativa finns fortfarande kvar och jag kommer snart att ta tag i dessa saker och bearbeta dem tills det är klara och undanlagda. Jag har faktiskt redan gjort en lista om saker jag skall uträtta och fixa med! Både positiva och negativa, och jag skall vara klar innan lördag, och söndag tar jag en helt ledig dag där jag släpper allt och bara tar hand om mig själv med människor som betyder något.

höst <3

VÄRLDENS BÄSTA


Hahaha, Polly ville inte vara så fin på kortet.. <3

Tjejmiddag

Hemma från Celinas asmysiga och udda tjejmiddag med tjejbråk gäng emellan (de andra var inte där), tårar och skratt till en underbar Cesarsallad :)
Jag har haft en superkväll verkligen och jag lär känna tjejerna bättre i klassen för varje middag som går. Sedan såklart så ser de en ny sida av Carro på alla olika middagar då vi pratar om olika saker och jag tar ställning med mina åsikter. Om man kan ta ställning muntligt så kan man det skriftligt så jag skall även i höst satsa på att skiva många och bra åsiktsinlägg om olika och roliga saker. Vad skulle ni vilja läsa om i inläggen? Kul att hörs era åsikter så att inte jag skriver om det jag gillar men kanske ni tycker är astrist.


Nya blogg.se appen!






Godmorgon :))

KIssie ligger och sover, Kenza sminkar sig och Nellie Berntsson sitter på bussen, det är det ni vill läsa om va? Nää, skämt åsido. Men jag vet inte riktigt avd ni vill läsa om, jag är öppen för sörslag på ALLT, men kanske inte fotboll då jag inte vet så mkt om ämnet. Men vill ni ha mer åsiktsinlägg, hästar, mode, tips, vardag, eller något annat förslag? KOMMENTERA
 
 
 
 
 
 
 

Underbar helg ♡

Hejsan bloggisar ♡
 
Jag har haft en galet rolig helg med bakning, fika, båtåkning, barnpassning och stallet!
 
Det började med att jag i fredags efter skolan åkte till Talley med Hanna S och red ut, och den sista biten så skrittade jag med Ebba som har en egen häst i stallet och vi bestämde latt vi förmodligen skall rida ut tillsammans på fredag när jag har Talley igen. Det skall bli superkul!
Sedan i lördags var det barnpassning, båtåkning och godis på schemat. Det gick super att passa branen och det var superkul, men jag var ganska trött när jag åkte båt med mamma och pappa då jag var tvungen att gå upp 7.45 men när jag sedan åt godis så blev jag piggare heheh..
Idag så har jag bakat muffisn till cafeet i skolan och till stallet (Ronjas stall) där jag bjöd på muffisn då jag har haft henne i ett år i fredags! Vill ha henne i fler år och jag hoppas på att jag kan ha det! Efter lunchen så åkte jag till satllet och vi åt dem och så sedan följde jag med Esther och Chippen som skulle rida ut men inte med de andra då Chippen har en skada s han inte kan gå i backar. Vi som är så lyckade och var allmänd höga på luft tappade bort off mitt ute i skogen men föjde häetsan instikter så kom vi tillbaka hem hahah. Sedan nu runt 18 så åkte jag och Hanna B in till stan och träfade vänner från Sjöis (ridlägret jag var på i sommras) som hade varit på Liseberg hela dagen och fikade med dem! Vi hade saknat dem jätte mycket då de bor i Jönköping så det är en bit emellan oss, men de skall komma snart igen så vi kan ses mer. Sedan kom jag hem runt 21 och nu bloggar jag efter att jag har ätit lite hallon heheh :))
 
Imorgon skall jag rida Ronja efter skolan och jag skall rida ut med Eva och Collin och kanske skall rida lite hoppning eller dressyr efter, men det beror på hur länge jag rider ut!
 
 
 

GRATTIS ÄLSKADE LILLEBROR PÅ DIN 13 ÅRS DAG ♡

 

Wanties ♡

 
 
 
 
 
Svarta glitter UGGS 
Sandfärgade/Beigea UGGS med knapp
Chockladbruna vanliga UGGS
Svarta Primeboots mellanhöga

:)

Godmorgon!
 
Sitter just nu och lyssnar på SR P4 då min mamma skall vara med där strax och just nu splear det urdålig musik,  nu förstår jag varför jag inte brukar lyssna på P4, haha. Men den är snart slut hoppas jag för jag skall duscha efter mamma har snackat klart så jag tar tillfället i akt och bloggat nu istället innan jag hoppar in i duschen! Sedan skall jag göra mig iordning och ta mig till skolan vid halv nio.
Sedan på lunchrasten skall jag och Hanna cykla 3 km för att fixa tillbaka min cyklel, då jag och en tjej har råkat byta ut dem.
 
Igår så hoppade vi lite på Emmahagen och jag hade Prälan igen, men jag märkte att hon hade gått med några gånger för hon hoppade även de höga stockarna och stegrade inte! Hon är så duktig Pärlan! Sedan efter min lekrtion så pratade jag med min ridlärare som jag även rider för idag om vad vi skulle göra idag på ridningen och vi skall hoppa! Skall bli superkul och jag har hästen Glenn som är superbra på att hoppa! :)
 
 
 

Outfit ♡


 
 
Blus - Odd Molly
Byxor - Gina Tricot
Armband - ?
 

Hello hösten

Sitter och kikar på lite olika bloggar och tänker på Septamber månad, egentligen den mysigaste på året med sticade oversize tröjot blnadat med de sista uteritterna och de kyliga mornarna. Filmer med vänner inlindade i filtar och med godi och te framför dig. Gula löv och mysiga halsdukar och vantar. Uggs, Primeboots och Hunterstövlar sitter på fötterna på en massa människor och man vet att hösten är här. 
 
Första officiella hästmånade är i full gång och jag är taggad till tusen! Jga har en massa roliga ideer till bloggen och jag skall även börja brainstorma på en höstdesign i lite höstigare och varmare färger än ljusrosa. Mellan allt skall en photoshoot planeras in och de skall matcha med mina designönskemål.
Sedan skall jag även ligga i i skolan och satsa på bättra betyg, jag har 4 terminer kvar innan gymnasiet och tiden ruasr iväg. Vill få upp mängder av mina betyg och bli riktigt nöjd med betygen som kommer i ett brev till jul.
 
Sedan skall även en massa inköp göras, Uggs, Primes och mysiga hästkläder skall fyllas på i gardeoben och jag skall bara njuta av hösten :) Mina planer för hösten lite mer exakt skall jag finstilt berätta om i ett annat inlägg, nu säger jag gonatt !!
 
 

Godismys

Veckans mysdag är helt klart söndag, det går alltid en serie på kvällen, har mycket tid till hemmafix i mjukisar och planera veckan med tända ljus på fönsterbädet och regnet smattrande mot rutan. Så spenderade jag min söndagskväll - nästan. 69 franskaglosor tills imorgon så jag har råpluggat hela kvällen och jag kan dem nu. Men det är bara glosor och betyget sätts inte på glosförhör så jag är safe!
 
Något annat som hände mig idag var när jag vaknade imorse och gick upp från min madrass på golvet för att gå på toa (vi sov över hos kusinen) och tydligen så j´hinner inte bloder med så jag tuppar av och trillar rätt in i min kusins hylla med leksaer och slår i huvudet, halsen, ja hela kroppen fick en massa skrubbsår och Mamma vaknade mitt i allt efter seom vi delade rum. Wierd att allt alltid måste hända mig!
Btw, så blev det inga primes, de var slut :(
 
Nu skall jag käka upp mitt godisoch packa inför imorgon, då skall bloggningen bättars på tills dess, jaghar ju trots allt suttit i bilen all day från kusinen i Skåne.
 
PUSS
 
mylove
 

RSS 2.0