Heart means everything

Det finns hundratals olika märken och ridsports affärer ute i Sverige/världen. Även finns det många ryttare. På framförallt tävlingar är det viktigt för många att ha ett fint märkesschabrak och en dyr kavaj. Varför? Jo, för att man höjder stundens självkänsla då. Man intalar sig själv att vara bättre än alla andra bara för att man har köpt sin kavaj på kingsland istället för hööks där man kan hitta en minst lika snygg för en femtedel av priset. Visst är det bra med stark självkänsla på tillexempel banan. Men på många stiger detöver huvudet och man börjar kommentera och dissa andras klädsel.

Det är inte okej, det klassas som mobbing att trycka ner och visa sig själv bättre än vad offret är. Där skall det pausas, någon osynlig varelse måste komma in där och vrida tanken i förövarens huvud. Men detta händer dock inte och det fortsätter med taskiga kommentarer för en dålig ritt bara för att höja sig själv.

Mobbing är aldrig okej. Inte ens i en liten grad, men det finns ingen plats där alla älskar varandra 24/7 utan att slänga taskiga kommentarer efter. Här bör vi alla människor ta stopp och ge någon en komplimang istället för att trycka ner personen och dissa den. Även om tillexempel schabraket inte faller en i smaken så så kan man ge en komplimang om något annat och tänka den tanken att h*n kanske tycker om den färgern/skärningen/märket. Vad en liten människa på jorden tycker om ett schabrak skall inte hindra någon annan från att köpa det. Det är ren KOMMUNISM. Man skall få ha det man själv tycker om och inte bry sig om vad andra tycker.

Hur skall man lösa detta då? Man kan inte bara säga åt alla att köpa samma saker eller att inte mobba. Visst, i vissa lägen kan det funka men jag tror att den bästa lösningen är förövaren tänker “Hur skulle jag vilja att någon behandlade mig på en tävlingsplats/träning?” Ingen tror jag kommer på att man vill bli behandlad med hat och taskiga kommentarer. 100% av alla vill bli behandlade bra och, MAN SKALL BEHNADLA ALLA SOM MAN SJÄLV VILL BLI BEHNADLAD.


Kommentarer
Postat av: Nicki

Du är sååååå KLOK! Och bäst!!

2013-06-01 @ 21:27:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0